Våra uppdragslotterier


Datumlotteriet
Datumlotteriet är ett prenumerationslotteri där lottköparens födelsedatum är lottnummer. Prostatacancerförbundet och Bröstcancerförbundet är förmånstagare. Överskottet från lotteriet går till forskning, kompetensutveckling av vårdpersonal, opinionsbildning och information till de som lever med prostatacancer eller bröstcancer.

För mer information besök www.datumlotteriet.se


Guldkanten
Guldkanten är en skraplott som säljs till förmån för Svenska Kommunal Pensionärers Förbund (SKPF). Lotten kostar 40 kronor och säljs som prenumeration om fyra lotter per månad. SKPF är en pensionärsorganisation med över 150 000 medlemmar.

För mer information besök www.lotterietguldkanten.se


Guldlotten
Guldlotten är en skraplott som säljs till förmån för Prostatacancerförbundet och Bröstcancerförbundet. Lotterna finns att köpa i Guldfynds samt Albrekts gulds butiker.

För mer information besök: https://www.guldfynd.se/info/hjalp/guldlotten/


Landsbygdslotten
Landsbygdslotten är en skraplott som säljs till förmån för Bygdegårdarnas Riksförbund. Lotten kostar 25 kronor och högsta vinsten är en miljon. Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna allmänna samlingslokaler. Mer än 1400 bygdegårdar, bystugor och liknande lokaler är idag anslutna till riksförbundet.

För mer information besök www.landsbygdslotten.se


Månadslotten
Månadslotten är ett prenumerationslotteri som startade år 2000. Sveriges Dövas Riksförbund (SDR) och Synskadades Riksförbund (SRF) är förmånstagare. Intäkterna i lotteriet bidrar till en bättre livskvalitet för många döva och synskadade.

För mer information besök www.manadslotten.se


Trippelskrapet

Trippelskrapet är en skraplott med PRO som förmånstagare. Lotten kostar 25 kr och kan köpas via prenumeration, direkt via ATG-ombud och via PRO:s egna distrikt och föreningar. Högsta vinst är 1 miljon kronor och överskottet går till PRO:s verksamhet för att driva viktiga samhällsfrågor och göra livet som pensionär både roligare och mer utvecklande.

För mer information besök www.trippelskrapet.se